Gemert Bakel Toerisme

Camping met privé sanitair

Toiletgebouw op de camping is verleden tijd op deze camping met privésanitair

Een camping met privé sanitair in Nederland gezocht? Denk dan aan Strand49. Een prachtige, schone en moderne camping, met ruime kampeerplekken en privé sanitair. De tijd van met je wc-rol onder de arm in het donker naar het toiletgebouw strompelen is definitief verleden tijd! Strand49 is een camping in het noorden van Noord-Holland en is een van de weinige camping met privé sanitair voor iedere kampeerplek.

Glamping vs. Camping

Bij Strand49, een camping in het noorden van Noord-Holland, kun je zelf kiezen voor je manier van kamperen. Ga je voor luxe? Kies dan voor glamping. Een mix van glamour en camping. Dat betekent dus alle luxe van thuis, maar dan met de voordelen van kamperen. Een echte ouderwetse kampeerliefhebber? Dan kun je bij Strand49 ook kiezen voor de camping. Maar: deze camping heeft privé sanitair. Dat geldt niet alleen voor glamping, maar ook voor de ‘gewone’ kampeerplaatsen.

In de buurt

Deze camping met privé sanitair ligt op een paar minuutjes lopen van het strand. Ideaal dus! Met lekker weer kun je in je badkleding naar het strand en genieten van de eerste zonnestralen. Minder lekker weer? Ook geen probleem! Op het strand bevinden zich twee grote strandpaviljoens waar je terecht kunt voor een heerlijke kop koffie, goede lunch, de borrel of een uitgebreid diner. In de buurt zijn veel leuke, kleine plaatsjes waar je naar hartenlust kunt shoppen. Bovendien ligt rondom de camping het duinen gebied waar je kunt wandelen en fietsen. Nog een groot voordeel van de camping? OP de camping zelf en in de omgeving is de hond (bijna) overal welkom.

Overige voordelen van deze camping

Naast dat het een camping met privé sanitair is (de droom van iedereen die niet écht fan is van kamperen), zijn er nog meer voordelen. Zo zijn de honden overal op de camping welkom en ook de omgeving van de camping is zeer hond vriendelijk. Ook de kleintjes hoeven zich geen moment te vervelen op deze camping; er zijn verschillende speeltuinen aanwezig op het campingterrein. Kom je in het voorjaar? Dan kun je genieten van de bloembollen die langzaam uitkomen op de bloembollenvelden, waarmee de camping omringd is. Daarnaast profiteer je van voordelige tarieven in het voor- en naseizoen. Neem vrijblijvend contact met ze op voor meer informatie.