Gemert Bakel Toerisme

GBT in samenwerking met verhuisbedrijf Trust Verhuizingen

Afgelopen zomer hebben wij intrek genomen in ons nieuwe pand aan de Ridderplein in Gemert. Voordat we besloten om te gaan verhuizen zijn wij opzoek gegaan naar een betrouwbaar verhuisbedrijf uit de regio. Na een oriëntatie op internet en een aantal offertes opgevraagd te hebben, kwamen wij al snel uit bij Trust Verhuizingen uit Breda. Het verhuisbedrijf wat in een aantal jaar groot is geworden en hard aan de weg timmert. Het bedrijf was afgelopen zomer te zien op de Nederlandse TV, in een aflevering van RTL 4 Woontips.

Over Trust verhuizingen

Trust Verhuizingen is een verhuisbedrijf dat opereert vanuit Breda. Ze verhuizen particulieren en bedrijven en verhuren bijvoorbeeld ook verhuisliften en materialen. Daarnaast bieden ze ook een aantal aanvullende diensten, zoals montage- en installatiewerk. De ervaringen van andere verhuizers laten zien dat ze waarmaken wat ze beloven: snel, veilig en voordelig verhuizen.

Nadat Trust is begonnen als verhuisbedrijf in Breda en omgeving zijn ze al snel uitgegroeid tot een bedrijf dat ook verhuist in heel Noord-Brabant en zelfs daarbuiten. Onze verhuizing in Gemert was dan ook geen enkel probleem. Meer informatie vindt u op de website van Trust Verhuizingen:

Onze ervaringen

Trust Verhuizingen wordt op vele platformen zeer positief gewaardeerd door de mensen die zij verhuisd hebben. Niet alleen op de eigen website, maar bijvoorbeeld ook op Google, Facebook, Telefoonboek en Sirelo worden zij zeer goed beoordeeld. Dat bewijst dat ze al jaren een hoog niveau halen qua service en dienstverlening.

Wij van GBT hebben ook alleen maar lof voor Trust Verhuizingen. Wij zijn zonder omkijken verhuisd en alles werd voor ons geregeld. In goed overleg hebben we samen de verhuisdatum vastgesteld, zodat wij gewoon door konden werken op de dag van de verhuizing. Bovendien is het inderdaad één van de voordeligste verhuisbedrijven uit de regio die wij hebben gevonden. Ze leveren verhuizers op uurtarief en het is ook mogelijk om vooraf een vaste prijs af te spreken. Zo heeft u direct inzicht in de kosten van u verhuizing.

Gaat u binnenkort ook verhuizen? Trust Verhuizingen verhuist ook particulieren. Op de website van Trust Verhuizingen vraagt u eenvoudig een offerte aan. De offerte is gratis en u heeft direct inzage in de kosten van uw verhuizing.