Gemert Bakel Toerisme

Museum Doetinchem bezoeken Musee Lalique

musee lalique

Wil je museum Doetinchem Musee Lalique bezoeken? Benader dan het museum en beleef een super leuke dag

Houdt je erg veel van museum bezoeken? Dan kun je bij museum Doetinchem Musee Lalique terecht. Dit is een museum van René Lalique. Hij is een glaskunstenaar, een edelsmid en ook nog een juwelier. Hij maakt in al zijn werken veel details en die details kun je bekijken bij museum Doetinchem Musee Lalique. Ook kun je bij museum Doetinchem Musee Lalique, arrangementen nemen, zoals luxe lunch arrangement, of een prosecco arrangement. Benader het museum voor de mogelijkheden.
René Lalique deed in al zijn werken veel details verwerken. Die details kun je in het museum gaan zien in 2 opties. 1. Met een loep de werken bekijken. 2. Op schermen die in het museum hangen inzoomen.
Voor bepaalde vragen over René Lalique kun je het bedrijf benaderen door te bellen of te mailen.

museum doetinchem

Mijn eigen ervaring met museum Doetinchem

Ik heb een super ervaring erbij. Dat komt door museum Doetinchem Musee Lalique. Ik heb dit museum bezocht met mijn oma. Zij hield erg veel van de kunst van René Lalique en daarom besloot ik om het museum te bezoeken met oma. We vonden beide de details in de werken erg interessant en daarom hebben we een super dag gehad. Alles was erg gaaf en de arrangement van prosecco was heerlijk. Ik adviseer andere mensen het museum ook te bezoeken want het is echt een top museum!