Gemert Bakel Toerisme

Reizen naar het buitenland.

Reizen naar het buitenland. Wat dacht je van Sri Lanka?

De bosrijke omgeving tussen Eindhoven en Nijmegen is prachtig en in Nederland is het echt de moeite waard om de natuur van Gemert Bakel te bezoeken. Daarentegen willen veel mensen ook wel eens naar het buitenland om een mooie rondreis te maken en in dit blog maak je kennis met het prachtige Sri Lanka. Een Sri Lanka rondreis is namelijk echt fantastisch om te doen! Via Footprint Travel is het mogelijk je eigen rondreis samen te stellen, waarbij er rekening wordt gehouden met jouw wensen. Zo beleef je een optimale vakantie en doe je precies de dingen die jij graag wilt.

Ontdek het echte Sri Lanka. Hoe kan jouw reis eruit zien?

Na aankomst op de luchthaven van Colombo kun je jouw rondreis Sri Lanka starten door gelijk verder te reizen richting Galle. Dit is een leuk oud-Nederlands vestingstadje waar je één of twee dagen kunt vertoeven. Sri Lanka is vroeger nog een kolonie van Nederland geweest en dat zie je terug in de architectuur van dit mooie plaatsje. Maak hier gelijk even een Galle Fort wandeling en bezoek alle leuke winkeltjes die deze plek te bieden heeft. Vervolgens kun je bijvoorbeeld verder reizen richting het oosten naar Tissamaharama. Dit is vlakbij het Yala nationaal park. Dit natuurpark staat erom bekend één van s ’werelds beste plaatsen te zijn voor het spotten van luipaarden. Vanuit Tissamaharama kun je vervolgens naar Ella reizen. Dit is een klein dorpje wat omringt is door prachtige natuur. Hier kun je bijvoorbeeld een wandeling door de bergen maken of The Ravana Falls bezoeken. Dit is een honderd meter hoge waterval die zich bevindt op een kwartiertje rijden vanaf Ella. Het is daar heerlijk om te zwemmen. Daarnaast is Ella een ideale thuishaven om eens een theeplantage te bezoeken.

 

Lijkt het jou ook geweldig om Sri Lanka te ontdekken? Footprint Travel helpt je krijgt bij het samen stellen van je ideale rondreis.