Gemert Bakel Toerisme

Restaurantgast in eigen huis

Waar u ook op vakantie bent in Nederland, u hoeft er lang niet altijd op uit te trekken om heerlijk uiteten te gaan. Natuurlijk horen ‘uit eten & vakantie’ bij elkaar. Of je nu op een camping bivakkeert, of je hebt een vakantiewoning gehuurd bij Landal Greenparcs; de combinatie van zelf koken en uiteten zijn het meest voorkomend tijdens vakanties.

Verwend worden op vakantie

Bent u met een grote groep vrienden op een camping neergestreken, of in een vakantiewoningpark, dan mag een barbecue haast niet ontbreken. Maar dit betekent niet dat u dit perse zelf hoeft uit voeren met uw vrienden. Hebt u in dergelijke gevallen al eens gedacht aan een cateraar? Overal in Nederland zijn goede ‘thuis-cateraars’ te vinden, die voor een schappelijke prijs een fantastisch product neerzetten. Zo ook NJ-cook4You, thuis-cateraar in Den Haag, die geweldige buffet’s aan huis verzorgd in Den Haag, maar ook gerust aan het strand indien er een evenement wordt georganiseerd.

Bang voor een oubollige cateraar van de oude stempel? (denk: opgemaakte huzarenschalen en opgewarmde kipsaté). Geen angst: NJ-Cook4You omhelst een jong team, met meewerkende chefkok, en wat gezamenlijk zorgt voor ultra hippe hapjes met de beloofde smaaksensatie.