Gemert Bakel Toerisme

Teambuilding Ardennen: hoe ons team hechter werd

Je kent het wel met werk willen ze altijd van die teambuilding uitjes doen elk jaar. Op voorhand was ik vrij sceptisch. Ik heb dat wel vaker gezien dat teambuilding, met Emiel Ratelband over een heten kolen lopen zeker? Mij niet gezien.

Nou ja baas van werk kwam met de suggestie laten we dit jaar teambuilding doen d.m.v. survival in de Ardennen. Nou dat spreekt me dan wel meer aan. De natuur van de Ardennen. En als het survivallen tegenvalt dan heb je in ieder geval nog lekkere Vlaamse biertjes aan het einde van de dag dus wat kan er mis gaan?

Onze baas had aangegeven dat hij geboekt heeft bij ActiveOutdoorEvents.nl. Dat ziet er goed uit had even wat afbeeldingen bekeken op Facebook en Zoover, maar lijkt me een prima schone fijne gezellige camping. Specifiek over de teambuilding las ik meer hier. Allemaal prima, dus i.p.v. me ziek te melden zoals ik normaal zou doen bij vervelende teambuilding uitjes, dit keer besloot ik gewoon gezellig mee te gaan en mee te doen. Waarom niet?

Nou ik moet zeggen het was heel leuk vanaf aankomst al. Moesten onze eigen tent in elkaar zetten. De materialen lagen al klaar moesten alleen nog zelf in elkaar flansen. Daar faalden we in eerste instantie hopeloos, maar oefening baart kunst, allez, en uiteindelijk toch succes. Daar bleef het niet bij de volgende dag moesten we ook een heus vlot bouwen en daar op rondvaren. Haha dat was leuk. En voor de meer sportieve onder ons hebben we ook nog gefietst in de omgeving die overig zeer mooi en rustgevend is. Ten slotte hebben we nog boog geschoten en ik heb daar de meeste punten gewonnen zeg maar dus daar was ik wel even trots op. Al met al een hele leuke enerverende trip moet ik zeggen.