Gemert Bakel Toerisme

Wonen in de omgeving van Gemert Bakel

Gemert Bakel is een populaire gemeente om in te wonen. Wij geven u in samenwerking met lokale bedrijven een aantal plaatsen die steeds meer in trekt zijn in de omgeving van Gemert Bakel, zoals Geldrop en Waalre.

Wonen in Geldrop

Geldrop Mierlo is een kleine gemeente aan de rand van Eindhoven. Hierdoor zijn winkels, evenementen, het uitgaansleven, maar ook de natuur altijd dichtbij. Daarnaast heeft Geldrop een ziekenhuis, zijn belangrijke voorzieningen zoals onderwijs, zorg en werk goed geregeld en zijn er meer dan voldoende faciliteiten om binnen en buiten te sporten. Ook de verkeersaders en het openbaar vervoer zijn goed geregeld in deze plaats. Bent u op zoek naar een woning in Geldrop of wilt u meer informatie over deze plaats en de omgeving, dan kunnen wij u Hypodomus Makelaars aanraden. Bekijk het woningaanbod in Geldrop op de website van deze makelaar.

Wonen in Helmond

Een andere populaire plaats in de omgeving van Gemert Bakel is Helmond. Deze plaats is groter in vergelijking met Geldrop en Waalre, maar daarom niet minder populair. De mensen zijn hier down to earth, heeft de stad een gezellig centrum, zijn er meer dan voldoende faciliteiten en heeft de stad een eigen profclub. Voor meer informatie over wonen in Helmond kunt u Funda.nl bekijken.

Wonen in Waalre

Onder Eindhoven ligt een ander dorp wat steeds meer mensen vanuit de stad naar het rustige dorpsleven trekt. Waalre biedt de ideale mogelijkheid om jezelf terug te trekken van de drukte van de stad, met alle mogelijkheden van Eindhoven nog steeds binnen handbereik. Dit dorp ligt in een bosrijke omgeving waar het heerlijk rustig wonen is. De prijs van het woningaanbod in Waalre ligt boven het landelijk gemiddelde, omdat hier voornamelijk landelijke alleenstaande woningen zijn.  Hypodomus Makelaars in Waalre is een kantoor wat veel kennis heeft van de huizenmarkt in deze plaats. Bovendien werken ze ook ‘s avonds en in het weekend.